Forum Forum Karczmy Bezdennego Kufla Strona Główna Forum Karczmy Bezdennego Kufla
Forum świata wyobraźni...
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy     GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Botulism risk spurs recall of dried fish-spun4

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Karczmy Bezdennego Kufla Strona Główna -> Wolna Twórczość
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
cheapbag214s
Lord Cienia



Dołączył: 27 Cze 2013
Posty: 18549
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

PostWysłany: Czw 9:14, 29 Sie 2013    Temat postu: Botulism risk spurs recall of dried fish-spun4

Botulism risk spurs recall of dried fish,[link widoczny dla zalogowanych]
The state is warning consumers about a health threat involving more than 1,[link widoczny dla zalogowanych],500 pounds of dried,[link widoczny dla zalogowanych], uneviscerated fish being sold at Asian and African grocery outlets in the Twin Cities and elsewhere in the Upper Midwest.
The Minnesota Department of Agriculture said Tuesday that the fish are being recalled because of a "high risk" that the food is contaminated with a botulism-producing bacteria,[link widoczny dla zalogowanych].
While no illnesses have been reported in connection with this recall,[link widoczny dla zalogowanych], consumers are advised to throw away any dried,[link widoczny dla zalogowanych], uneviscerated fish they may have bought.
Import Foods Wholesale Inc.,[link widoczny dla zalogowanych], of St. Paul,[link widoczny dla zalogowanych], is cooperating with the recall of smoked croaker,[link widoczny dla zalogowanych], barracuda,[link widoczny dla zalogowanych], big eye and red snapper that originated from Guyana in South America.
Seng Ong Wholesale Inc.,[link widoczny dla zalogowanych], also of St. Food and Drug Administration (FDA) to determine additional product origins and distribution channels.
Evisceration of fish involves the complete removal of all internal organs (viscera) in the body cavity,[link widoczny dla zalogowanych], including the gills. Eating salted or smoked,[link widoczny dla zalogowanych], dried,[link widoczny dla zalogowanych], uneviscerated fish can result in potentially deadly botulism poisoning.
The FDA says that even fillets,[link widoczny dla zalogowanych], parts or other products derived from uneviscerated fish pose the same potential health hazard as the original product.
相关的主题文章:


[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Karczmy Bezdennego Kufla Strona Główna -> Wolna Twórczość Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson (http://www.eddingschronicles.com). Stone textures by Patty Herford.
Regulamin